Orgelbespeling voor amateurs

2020

Amateur-organisten zijn van harte welkom om op afspraak het Moreau-orgel te bespelen. Je wordt ontvangen door een van de leden van de muziekcommissie, die je kort wegwijs maken op het orgel, waarna je zelf achter de speeltafel plaats kunt nemen.

HET WORDT STIL IN DE SINT-JAN.

Dit seizoen kunnen er helaas minder verzoeken gehonoreerd worden. Omdat het Moreau orgel voor langere tijd in grootonderhoud gaat. De speel- en registratietechnieken evenals de balgen van het orgel worden aan een grondige inspectie onderworpen en daar waar nodig hersteld. Deze werkzaamheden brengen met zich mee dat het orgel op sommige momenten niet te gebruiken is, doordat bijvoorbeeld alle balgen zijn afgekoppeld of dat de klavieren uit het orgel zijn genomen.

We vragen voor het eerste uur spelen een vergoeding van € 38,50 en voor ieder volgend uur € 28,50. De opbrengsten worden aangewend voor het beheer en behoud van de Sint-Jan en de orgels.

Voor meer informatie en om te reserveren kan contact worden opgenomen met het bureau van de Stichting Goudse Sint-Jan via info@sintjan.com of 0182-512 684.

alle concerten en evenementen

Translate »