Art Zegelaar en Ferhat Oz | Schubert, Vaughan Williams en Porter

Vrijdag 10 augustus, 20.00 uur

Art Zegelaar (piano) en Ferhat Oz (zang) geven een bijzonder concert. Art Zegelaar studeerde Piano en Compositie in Liverpool, waar hij in 2001 cum laude zijn Bachelor haalde. Hij heeft lang in Nieuw Zeeland heeft gewoond en gewerkt, nu in Rotterdam waar hij een muziekstudio heeft, maar ook online muziek lessen geeft. Art heeft veel muziek geschreven o.a. een opera, een ballet en een pianoconcert.

Ferhat Oz (foto), geboren in Istanbul, Turkije, is een van de bekendste jazz-zangers en zangcoaches in de Turkse Jazz scene. Hij is bekend om zijn vocale bereik, improvisatie en technische vaardigheden. Gedurende zijn Masters specialiseerde hij zich op EVTS en CVT en ontwikkelde hij zijn eigen improvsatie benadering gebaseerd op EVTS (= bepaalde zangtechniek).

Art Zegelaar zou deze dag samen met tenor Uroš Petrač een concert geven met muziek van Schubert, Vaughan Williams en Cole Porter. Wegens verhindering van Uroš Petrač zal het concert met Art Zegelaar een andere vorm krijgen. Zodra het nieuwe programma bekend is zal dit hier worden gepubliceerd.

Vrij toegankelijk met een entreebewijs voor de kerk.
Uw entreekaartje blijft de hele dag geldig!

alle concerten en evenementen

Translate »