Bijzondere rondleidingen langs de Kruiswegstaties door Willem Hesseling

zaterdag 1 april, 16.00 uur &  zaterdag 8 april, 16.00 uur

De rondleiding “Kruiswegstaties” voert u onder leiding van de kunstenaar zelf, Willem Hesseling, langs de door hem geschilderde Kruiswegstaties. In een bevlogen verhaal licht hij het ontstaan van deze aangrijpende werken toe. Hij maakt u deelgenoot van zijn emotionele zoektocht om het lijdensverhaal in compositie en kleur op zijn eigen wijze weer te geven.

De kleurenrijkdom en prachtige vormgeving van de Goudse Glazen gaat harmonieus samen met de door sober kleurgebruik aangrijpende Kruiswegstaties die een bijzondere emotionele lading hebben. Gevoelens van verraad, verdriet, troost en liefde worden haast tastbaar, waardoor velen diep getroffen worden.

De rondleidingen met Willem Hesseling zijn op zaterdag 1 april en op zaterdag 8 april om 16.00 uur. Kosten bedragen, inclusief entree voor de Sint-Jan, € 8,- per persoon. Opgeven kan via info@studiohesseling.nl of via info@sintjan.com. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de rondleiding.

De rondleiding is ook op afspraak te boeken bij de Sint-Jan. De kosten voor een rondleiding op afspraak bedragen € 40,- per rondleider en € 6,- per persoon voor de entree van de Sint-Jan. Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de Sint-Jan via 0182-512684 of info@sintjan.com

 

Translate »